Csatlakozz a segítők táborához!

Blog

Gondoltunk a kisbabákra is

IHeelp
IHeelp
2021.11.25 12:56
Gondoltunk a kisbabákra is
Az IHeelp Baba termékcsaládban megtalálod a kifejezetten babák számára fejlesztett mosódió tartalmú mosószereinket színes és fehér ruhákhoz, valamint baba öblítőnket két kiszerelésben is.

Az IHeelp folyékony baba mosószer koncentrátumok alapja a kíméletes eljárással készült, különleges mosódió kivonat, melynek kiváló mosóhatását a bio-enzimek mellett növényi és ásványi eredetű anyagok fokozzák.

A mosódió szaponin tartalmának és a speciális növényi összetevőknek köszönhetően kíméletesen, mégis hatékonyan varázsolja ragyogóan tisztává, puhává és kellemesen illatossá a ruhákat. Kategóriájában egyedülálló bőrkímélő vegán termék, mely nem tartalmaz mesterséges illatanyagokat, színezéket.
Az IHeelp baba mosószerek elérhetőek fehér és színes ruhákhoz egyaránt, 1000 ml-es kiszerelésben, ami 40 mosásra elegendő.

Az IHeelp baba öblítő növényi eredetű összetevőket tartalmazó szuperkoncentrátum, mely már nagyon kis mennyiségben is kifejti szövetlágyító hatását.

Természetazonos illóolajok felhasználásával, természetes eredetű ápoló és szövetlágyító hatóanyagokkal készül, mely nemcsak illatosít, hanem növényi eredetű textilkondicionáló, lágyító alapanyagokat tartalmaz, ami a vegyi öblítőkben használt szintetikus kationos tenzidek környezetbarát és egészséges alternatívája.
Az IHeelp baba öblítő kamilla-babapúder illatban kapható, kétféle kiszerelésben. A 200 ml-es öblítő koncentrátum 45, míg az 1000 ml-es 225 mosásra elegendő.

Minden vásárlással segíTEsz!