Csatlakozz a segítők táborához!

Blog

Friss és tiszta ruhák természetesen!

IHeelp
IHeelp
2021.11.25 11:24
Friss és tiszta ruhák természetesen!

Ha tudatos vagy a háztartási szerek használatával kapcsolatban és szeretnéd csökkenteni az ökológiai lábnyomot akkor próbáld ki a mosódiót, mely nem csak szilárd, de folyékony változatban is elérhető.

A mosódió 100%-ban természetes, nem tartalmaz semmiféle mesterséges vegyi anyagot, így nem irritálja a bőrt. Kiváló tisztítóhatással rendelkezik és környezetbarát, mivel könnyen lebomlik.

De mi is az a mosódió, és honnan származik?

A mosódió a szappanfélék családjába tartozó fa termése. Ez a különleges fa a Himalája lábánál őshonos, India és Nepál területén növekszik. A szappanfa termése csonthéjas, a gyümölcsöt egy szilárd külső héj veszi körül, ami bővelkedik szaponinokban. A szaponin egy természetes felületaktív anyag, ami vízzel kölcsönhatásba lépve megköti a zsírokat és szennyeződéseket, így kiválóan alkalmas a ruhák mosására.

Az IHeelp folyékony mosószereket a fenntartható fejlődés figyelembevételével fejlesztettük ki.

Kategóriájukban egyedülálló vegán termékek, kimagasló fehérítő- és mosóhatással, kíméletes eljárással kinyert 12% mosódió-extraktummal és bioenzimekkel, bőrkímélő összetevőkkel. Nem tartalmaznak mesterséges illatanyagokat, színezéket. Megóvják a színeket a kifakulástól. Már alacsony mosási hőfokon is kifejtik hatásukat, így energiát is megspórolhatunk velük. Minden típusú mosógéphez és kézi mosáshoz egyaránt ajánljuk.

Gondoltunk a kisgyermekes családokra is, így mosószereink kisbabák részére is elérhetőek.

Az IHeelp mosódiós labda vegán, bőrkímélő mosószer színes ruhákhoz, organikus mosódióval, biológiailag lebomló hálóval.

Forradalmasítja a mosódióval való mosást, megteremti annak kényelmes, praktikus és illatos módját. A mosódiós labda használata során a ruhában nem maradnak mosószer-maradványok, amik irritálhatják a bőrt és allergiát okozhatnak. Használata egyszerű, csak be kell dobni a mosógép dobjába, mint egy mosógépkapszulát. A mosódió 100%-ban komposztálható.

Próbáld ki mosódióból készült IHeelp folyékony mosószereinket vagy a IHeelp mosódiós labdánkat.

Minden vásárlással segíTEsz!